Om oss

Vi har i 35 år prioritert kvalitet, pålitelighet og service overfor våre kunder.

Dette er noe av hva vi jobber med:

Elektro installasjon i bolig og næring

Vi utfører alle typer sterkstrøm og svakstrømsinnstallasjoner.Alt fra service oppdrag til komplette anlegg på næringsbygg.

Varmeanlegg

Vi utfører alle typer varmeanlegg-Enten du skal ha panelovner i standard utførelse eller design ovner i glass. Vi legger varmekabler i vanlige betongkonstruksjoner, i lavtbyggende gulv eller under parkett. Ønsker du varmekabler i oppkjørsel og gårdsplassen din eller som sikring for isdannelse i takrenner har vi løsninger for dette også.

Tele og datanettverk

Vi leverer sertifiserte komplette anlegg , alt fra en bruker til komplekse oppbyggede anlegg for mange hundre brukere. Vi leverer kablingssystemer fra cat5-cat 7 og fiber anlegg. Hos oss får du også, datarack, Ups, patchepaneler med mer.

Alarm og adgangskontroll

Vi leverer og monterer komplette innbruddsalarm anlegg og adgangskontrollanlegg som kan kobles opp mot en enkelt dør eller mot byggets SD anlegg

Brann og nødlysanlegg

Vi leverer og monterer komplette brann og nødlysanlegg. Alt fra frittstående anlegg til adresserbare store anlegg for borettslag og næring

Oppbygging av IK/HMS system for næring og brl/sameier

Vi hjelper deg gjerne med elkontroll av din eiendom eller oppbygging av IK / HMS system for ditt borettslag eller næringseiendom.

Ladestasjon for elbil

Vi leverer alt fra enkle ladestasjoner til store ladeanlegg i sameier, parkeringshus, o.l

Lysanlegg

Vi samarbeider med bransjens ledende lysleverandører og gir deg gjerne forslag på alle typer belysningsanlegg.Enten det gjelder helt enkle installasjoner i hjemmet, fasade belysning, belysning i butikker eller restauranter.

Våre spesialområder:

Rehabilitering av næringslokaler og offentlige bygg. Butikkjeder. Borettslag. Elbilladere. El- kontroll. Termografering

Ing. Morten Fure AS
Org.nr.: 950739126
Medlem av:
Godkjenninger:
AAA kredittverdighet
Nelfo
Ekomnettautorisasjon
NKOM
Godkjent lærebedrift - vi har lærling
Miljøfyrtårn
Sentralt Godkjent
StartBANK
Ing. Morten Fure AS